Hoofdkantoor Campgemini Leidsche Rijn

Een open en gastvrije ontmoetingsplek met goede akoestiek - Leidende principes bij de ontwikkeling van het kantoor zijn toepassing van het nieuwe werken en duurzaamheid. Het kantoor heeft dan ook het prestigieuze BREEAM-NL ontwerpcertificaat ‘Very Good’ behaald. De nieuwe huisvesting voor Capgemini is vooral een belangrijke ontmoetingsplek voor de mobiele medewerkers geworden. Van uit het idee 'ontsluiten is ontmoeten', is het mogelijk elkaar overal en toevallig tegen te komen.

Aannemer BAM heeft in het definitief ontwerp voor de engineering gezorgd en de gebouwen door middel van BIM en lean bouwen in slechts veertien maanden gerealiseerd.

Met een focus op audio-visuele processen moest hun eigen pand natuurlijk ook een goede akoestiek bevatten. De Stertekt MLEPS combipanelen combineren die wens voor akoestisch comfort met de thermische isolatie eisen. Zo starten en eindigen hun medewerkers hun dag met rust in de oren en heeft men warme voeten gedurende de dag.

Architect: Ibelings van Tilburg Architecten en Kraaijvanger

Projectinformatie

Klant
BAM Utiliteitbouw regio Midden
Locatie
Utrecht, Nederland
Vraag
Thermisch isolatie
Product
Stertekt MLEPS (voorloper van Stertekt MavroMax) met facet K5 rondom
Vezel
Fijne vezel
Kleur
Wit 101
Afwerking
STSP slagpluggen voor beton

Meer weten?

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze Stertekt akoestisch paneel of Stertekt combipaneel voor uw project? Of wilt u meer weten over de juiste verwerking of montage van Stertekt houtwolcementplaten? Onze productspecialisten helpen u graag verder.